Novo

novo
27. 02. 2012

Lumafirm Lift & Glow tretman lica čini kožu izuzetno blistavom te joj daje mladalački, čvršći, obnovljen i definitivan izgled. Isključivo formulisan najnovijom liofiliziranom tehnologijom, ovaj izvanredan tretman kumulativnih prednosti idealan je za bilo koji tip kože sa znakovima starenja, ali deluje i kao savršen tretman u trenutku kada želimo izgledati apsolutno savršeno.

novo
21. 02. 2012

Lumafirm liolifizirani at-home pojačivač osigurava zadržavanje mladalčkog sjaja. Ovo je prvi proizvod za lice koji svojom liofiliziranom tehnologijom rezultate profesionalnog tretmana donosi u proizvodima za kućnu upotrebu. Uz moćnu kombinaciju novootkrivenih aktivnih supstanca za tonus i sjaj kože, kineske šećerne trske i diacetil boldina, ovo je jedinstveni tretman koji će ostaviti dramatične rezultate na koži.

novo
14. 02. 2012

Lumafirm Repair Cream Lift & Glow - daje trenutno vidljivi sjaj. Dokazano obnavlja, duboko prodire i deluje brzo negujući lice, vrat i dekolte sa  najnovijim generacijom regenerirajućih peptida i  posvetljujućim aktivnim supstancama. Inovativnom tehnologijom proizvodnje Freeze Dried kozmetičkih supstanca, Lumafirm Repair Cream Lift pruža sjaj sa neposrednim i vrlo vidljivim rezultatima. U nedavnoj studiji, 100 posto ispitanika bilo je zadovoljno sa trenutnim učinkom sjaja, glađim i svetlijim tenom.

novo
06. 02. 2012

Prirodni sastojci kozmetičkih preparata su krhki, ranjivi i izuzetno osetljivi na razne uticaje. Upravo zato Pevonia Botanica u kontinuitetu razvija uvek nove tehnološke pristupe, koji osiguravaju najveći sadržaj primanih prirodnih supstanci u konačnom proizvodu. Samo tako će se u proizvodu zaista sačuvati "život", a time i puno delovanje prirodnih sastojaka u tretmanu. Učinci proizvoda i različitih tretmana Pevonia Botanica klinički su preispitani, naučno dokazani i u svakodnevnom životu, uvek iznova, potvrđeni i primenljivi. Sav razvoj je dosledno usmeren na stvaranje opipljivih rezultata pod brižno kontrolisanim uslovima i poštujući, čak nadmašujući, najzahtevnije standarde. Inspirativna je preciznost kojom Pevonia Botanica pristupa svojim proizvodnim procesima, garantirujući izvrsne rezultate na svakom koraku - od osiguravanja čistoće sastojaka do traženja najboljih formula ciljanog delovanja.