TROPICALE

: VRAĆA ELASTIČNOST. PODMLAĐUJE. POTPUNO OPUŠTA.

Anti-age efekat tropskog voća

TROPSKI BEG – TRETMAN SA PAPAJOM I ANANASOM
Tropical Escape Papaya-Pineapple Crème Fraîche Wrap

Tretman tela papajom i ananasom sadrži i prirodne masnoće, kalcijum, visoku koncentraciju vitamina A, ekstrakt granatne jabuke i druge sastojke protiv starenja. Istovremeno se efikasno bore protiv znakova starenja i posledica prekomernog sunčanja. Kolagenski polipeptidi vašu kožu zaglađuju i učvršćuju. Posle tretmana vaša koža biće obilno nahranjena i imaće vidljivo manje bora.

TROPSKA OAZA – TRETMAN SA MANGOM I MARAKUJOM
Tropical Oasis Mango-Passion Fruit Yogurt Wrap

Izvanredan tretman sa tropskim voćem kožu učvršćuje, zaglađuje joj teksturu i poboljšava joj tonus. Ekstrakte manga i marakuje izvrsno dopunjuje kombinacija kiselina, kalijuma, kalcijuma i vitamina C. Kad kremasta smesa obmota vaše telo, naći ćete se u čudesnoj tropskoj oazi. Koža će biti osvežena, čvrsta i na izgled blistava.

TROPSKA MASAŽA PROTIV STARENJA SA MANGOM I MARAKUJOM
De-Aging Body Massage Tropical Oasis – Mango-Passion Fruit Yogurt

U čudesnoj tropskoj oazi vaša će se čula nežno probuditi, telo će biti kao preporođeno, a koža sveža, glatka i blistava.

TROPSKA MASAŽA PROTIV STARENJA SA ANANASOM I PAPAJOM
De-Aging Body Massage Tropical Escape – Papaya-Pineapple Crème Fraîche

Raskoš za čula i vrhunski tretman tela. Uz papaju i ananas osetićete i blagi miris vanile, koža je vidljivo nahranjena, a posledice umora će nestati. Tretman je namenjen i koži sa preranim znacima starenja.