NYMPHEA anticelulit

: OBLIKUJE TELO. UKLANJA CELULIT. DUBINSKI DETOKSICIRA.

Aktivno protiv izgleda narandžine kore

TRETMAN ZA ZAGLAĐIVANJE TELA SA PILINGOM
Full Body Polish Treatment

Prvi korak za delotvorni program tretmana tela. Nežno i duboko čišćenje ukloniće odumrle ćelije, nečistoće i nakupine sebuma i vašu kožu će detoksicirati. Tretman za zaglađivanje omekšava i zaglađuje suve, grube predele i pomlađuje izgled kože. PEVONIA BOTANICA ga preporučuje za sve tipove kože.

PILING SA ALGAMA ZA SVILENKASTO GLATKU KOŽU
Silky Skin Body Scrub with Micronized Seaweed

Profesionalni piling vašu kožu nežno, a dubinski čisti od nečistoća, uklanja odumrle ćelije i nakupine sebuma. Na vaše telo deluje i detoksikacijski. Zaglađuje suve, grube delove i učinkovito zaglađuje kožu. Namenjen je svim tipovima kože. Posebno je preporučljiv pre različitih tretmana tela.

TRETMAN SA ZELENOM KAFOM
Green Coffee Body Wrap

Jedinstveni tretman smanjuje celulit i delotvorno utiče na tonus kože. Podstiče prirodnu sposobnost tela da rastapa masnoće, povećava delovanje metabolizma i sprečava zaostajanje vode. Plemenita stopostotna zelena kafa bogata klorogenskom kiselinom, polisaharidima, proteinima i eteričnim uljima zaglađuje strukturu kože i tako učinkovito smanjuje nastajanje celulita i uklanja izgled “narandžine kore”.

DETOKSIKACIJSKI TRETMAN SA ALGAMA
Detox Thallasso Body Wrap

Telo uvijte morskim algama. Profesionalni tretman detoksiciraće suvu, iscrpljenu kožu i osiguraće joj potrebne minerale. Vaše telo biće pokriveno toplim pokrivačem algi koji uklanja stres i toksine. Koža će biti navlažena, ponovo mladalačka i preporođena.

TRETMAN ZA ZAGLAĐIVANJE SA ALGAMA
Seaweed Smoothing Body Wrap

Profesionalni tretman sa algama detoksicira i podstiče cirkulaciju, istovremeno poboljšava tonus na problematičnim delovima tela, u struku, na bedrima, bokovima, trbuhu i zadnjici. Koža će nakon tretmana biti vidljivo glatkija.

ANTICELULITNA MASAŽA ZA ZAGLAĐIVANJE
Skin Smoothing Massage – Cellulite

Kombinacija algi Laminaria Digitata i Fucus Vesiculosus zajedno s ekstraktom guarane učinkovito uklanja toksine, podstiče metabolizam kože, zaglađuje je i smanjuje nakupljenji celulit. Preporučuje se za sve tipove kože.