NYMPHEA

: INTENZIVNO VLAŽI. ČUVA GLATKOĆU. POTPUNO OPUŠTA.

Masaža tela i smirenje duha

PILING SA SOLJU I AROMATIČNIM ULJIMA
Aromatherapy Body Salt-Glow

Ekstrakti ylang-ylanga, mandarine i lavande pobrinuće se da vaša koža ponovo zasija. Dok ugodni mirisi maze vaša čula, koža će postati zaglađena, svilenkasto meka i nahranjena mineralima. Piling sa solju idealna je priprema i za druge tretmane tela, jer doprinosi većem efektu.

TRETMAN ZAGLAĐIVANJA TELA PILINGOM
Full Body Polish Treatment

Prvi korak za delotvoran program tretmana tela. Nežno i dubinsko čišćenje ukloniće odumrle ćelije, nečistoće, nakupljeni sebum i vašu kožu će da detoksicira. Tretman zaglađivanja omekšava i zaglađuje suve i grube predele, te pomlađuje izgled kože. PEVONIA BOTANICA ga preporučuje za sve tipove kože.

PILING SA ALGAMA ZA SVILENKASTO GLATKU KOŽU
Silky Skin Body Scrub With Micronized Seaweed

Nežno, a dubinski čisti nečistoće, odumrle ćelije i naslage sebuma. Piling obogaćen algama na vašu kožu deluje i detoksikacijski. Zaglađuje suve, grube predele i razotkriva svilenkastu kožu. Piling je namenjen svim tipovima kože. PEVONIA BOTANICA ga posebno preporučuje pre serije tretmana za telo.

OBLAGAJUĆI TRETMAN SA ALGAMA ZA ZAGLAĐIVANJE
Seaweed Smoothing Body Wrap

Profesionalni tretman sa algama detoksicira i podstiče cirkulaciju, istovremeno poboljšava tonus na problematičnim delovima tela: na struku, bedrima, bokovima, trbuhu i zadnjici. Koža će nakon tretmana biti očigledno glađa.

ANTISTRESNI AROMATERAPEUTSKI TRETMAN
De-Stress Aromatherapy Cocoon

Umirivanje i pravilno disanje omogućavaju da se vaše telo polako oslobodi posledica stresa. Kad se to udruži s blagotvornim učincima prirodnih eteričnih ulja, stres će jednostavno iščeznuti. Preplaviće vas čudesan osećaj topline i potpune opuštenosti tela i duha.

TRETMAN PAKOVANJA SAMOSAGOREVAJUĆIM BLATOM
Desert Heat Body Wrap

Obložite se prirodnim bogatstvom crvenih algi i zlatnog blata iz arizonske pustinje, obogaćenog bakrom, magnezijumom i cinkom. Dok lekoviti i hranjivi minerali budu prodirali u vaše telo, osetićete kako se svaki deo vašeg tela opušta i kako nestaje umor. Ugodno toplo, blago i penušavo oblaganje ukloniće i zadnje posledice stresa i osetićete se preporođeno.

TRETMAN PAKOVANJA BLATOM
Moor Mud Body Wrap

Hiljadugodišnje poznati lekoviti učinci crne magme opuštaju mišiće, ublažavaju bolove, podstiču prokrvljenost i uklanjaju stres. Toplo aromatično blato, koje stručna kozmetičarka nanese na celo telo, bogato je prirodnim vitaminima i enzimima. Tretman blatom je preporučljiv naročito za sve sa hroničnim bolovima u mišićima, reumatičnim oboljenjima, sportskim povredama, pa i za one koji su vrlo iscrpljeni.

ORIJENTALNI TRETMAN RASTVORA PEPELA
Moroccan Cocoon Rassoul Body Wrap

Prirodno blato sa izvanrednim blagotvornim učincima dobija se u plodnim dolinama Maroka. Vulkanski pepeo kožu čisti i pomaže joj da zadrži vlagu. Kožu snabdeva mineralima, obnavlja je, vlaži, pomlađuje i zaglađuje i istovremeno uklanja posledice stresa i iscrpljenosti. Bogatstvo prošlosti za zdravu, snažnu sadašnjost i budućnost.

AROMATERAPEUTSKA MASAŽA TELA
Aromatherapy Body Massage

Delotvorno uklanja posledice stresa i napetosti u mišićima, umiruje i opušta. Deluje i kao prirodni dijeretik koji će vaše telo dubinski da detoksicira. Koža nakon masaže biće intenzivno navlažena i svilenkasto glatka.

TRETMAN KOSE I NJENOG KORENA BLATOM
Scalp and Hair Massage with Aromatic Moor

Za kosu koja sija od zdravlja. Crna magma ima izvanredno delotvorne učinke na kosu i njen koren. PEVONIA BOTANICA preporučuje ovaj tretman i za uklanjanje problema sa peruti.

TRETMAN KOSE I NJENOG KORENA RASTVOROM PEPELA
Scalp and Hair Massage with Rassoul

Profesionalni tretman temeljno čisti, vlaži i hrani . Sprečava nastanak peruti i deluje antistresno. Kosa biće nahranjena i opet sjajna. Idealan je za masnu i kosu koja ima perut.

TROPSKA MASAŽA PROTIV STARENJA SA MANGOM I MARAKUJOM
De-Aging Body Massage Tropical Oasis – Mango-Passion Fruit Yogurt

Kombinacija ekstrata manga i marakuje odvešće vas u čudesnu tropsku oazu. Vaša čula nežno će se probuditi, telo će biti preporođeno, a koža sveža, glatka i blistava.

TROPSKA MASAŽA PROTIV STARENJA SA ANANASOM I PAPAJOM
De-Aging Body Massage Tropical Escape – Papaya-Pineapple Crème Fraîche

Raskoš za čula i vrhunski tretman za telo. Pored papaje i ananasa osetićete i topao miris vanile, koža će biti vidljivo nahranjena a posledice umora će nestati. Tretman je namenjen i za kožu sa preranim znakovima starenja.