MYOXY-CAVIAR, PHYTOPEDIC

: NEGUJE. POBOLJŠAVA IZGLED. PODMLAĐUJE.

Osveženje ruku i stopala

RASKOŠNI TRETMAN RUKU KAVIJAROM
Youth-Renew Caviar Hand Treatment

Raskošni tretman kavijarom sadrži bogate sastojke protiv starenja koji pomlađuju vaše ruke. Prirodni enzimi pobrinuće se da ruke opet zasijaju, piling s jojobinim zrncima nežno će otkloniti posledice nečistoće. Profesionalni tretman zaključujemo nanosom bogate kreme sa kavijarom. Ruke će nakon tretmana biti izvanredno glatke, navlažene i mladalačke.

TRETMAN POSVETLJAVANJA RUKU
Lightening Hand Treatment

Profesionalni tretman za zaštitu ruku od prevremenog starenja, grube teksture i pojave pigmentiranih mrlja. Nežni piling odstranjuje odumrle ćelije i posledice nečistoća, nakon čega bi trebao da sledi nanos posebne maske za posvetljivanje. A tretman bi trebao da se završavi raskošnom kremom od kavijara. Vaše će ruke opet biti blistave, glatke i mladalačke.

REVITALIZIRAJUĆI TRETMAN RUKU
Regenerating Hand Treatment

Ruke su često izložene spoljnim uticajima, čemu i sunce jako doprinosi, zato se brzo isušuju. Revitalizirajući tretman uključuje nanos vitaminskog ulja i maske od lavande koja se najpre ugreje da omogući apsorpciju sastojaka protiv starenja, a zatim se ohladi i kožu osvežava. Vaše će ruke biti svilenkasto glatke i dubinski navlažene.

TRETMAN KAVIJAROM ZA STOPALA
Youth-Renew Caviar Foot Treatment

Priuštite svojim stopalima raskošnu negu sa kavijarom protiv starenja. Stručna kozmetičarka najpre će naneti prirodne enzime, nakon kojih sledi piling s jojobinim zrncima, a zatim još nanos bogate kreme od kavijara. Vaša stopala biće nakon tretmana mekana, sveža i mladalačka.

TRETMAN ZA UMORNE I TEŠKE NOGE
Foot Fatigue, Heavy Legs

Toplo aromatično blato olakšava hronične bolove u mišićima, reumatične tegobe i artritis. Istovremeno uklanja posledice umora i iscrpljenosti. Nanos gela Tension Relief Foot Gel vaše noge osvežava i daje im lagan korak.