Tajna bogova u službi vašeg tela.

Ponekad je čak i svemoćnim bogovima bila potrebna pomoć. U staroj Grčkoj, kod zdravstvenih problema savetovali su se sa bogom Panom-zastitnikom prirode, koji je otkrio da naizgled običan cvet božura u sebi sadrži pravu riznicu čarolija zdravlja i lepote. Tako je cvet latinskog imena Paeonia postao čudesno rešenje za svakojake probleme koji su se javljali na koži brojnih boginja i nimfi sa Olimpa. Zahvaljujući božuru, one su bile večno mlade a njihova koža bila je negovana i svilenkasto glatka.

Posebnost marke PEVONIA BOTANICA je u velikoj predanosti kojom njeni kreatori uspijevaju očuvati izvornu snagu prirodnih sastojaka kroz sve postupke pripreme preparata i tretmana, istovremeno brinuvši se da ih vaša koža može upotrijebiti u obliku koji je živim bićima podarila priroda.

PEVONIA BOTANICA čuva sinergiju između znanosti i prirode, ljepote i tretmana, raskoši wellnessa i djelotvornih proizvoda za njegu kod kuće. Njene inovativne tretmane i promišljene linije nude prestižni hoteli i saloni u 95 država, u svijetu je poznata kao pionir na području anti-age programa budući da neprestano istražuje nove tehnologije i tajnu moć prirodnih supstanci.

pevonia