Tajna bogova u službi vašeg tela.

Ponekad je čak i svemoćnim bogovima bila potrebna pomoć. U staroj Grčkoj, kod zdravstvenih problema savetovali su se sa bogom Panom-zastitnikom prirode, koji je otkrio da naizgled običan cvet božura u sebi sadrži pravu riznicu čarolija zdravlja i lepote. Tako je cvet latinskog imena Paeonia postao čudesno rešenje za svakojake probleme koji su se javljali na koži brojnih boginja i nimfi sa Olimpa. Zahvaljujući božuru, one su bile večno mlade a njihova koža bila je negovana i svilenkasto glatka.

Legende o prirodnoj moći božura uskoro su počele da kruže i među ljudima, zahvaljujući čemu čovečanstvo je dobilo izvor mladosti – potpuno prirodan, siguran i dobar i izvanredno delotvoran način očuvanja plamena života u telu. Nekoliko hiljada godina kasnije, božur je opet u središtu pažnje, jer je kao nadahnuće i simbol postao osnova uspeha kolekcije PEVONIA BOTANICA.

PEVONIA BOTANICA je prvi izbor najprestižnijih SPA i wellness centara u čitavom svetu i jedna od najcenjenijih linija kozmetike za upotrebu kod kuće. Ovaj poznati brend  nudi izvanredno širok izbor, 250 različitih, prirodom natopljenih proizvoda i vrsta tretmana, koji svaki na svoj način rešavaju sve poznate probleme sa kožom. Tajna uspeha linije temelji se na doslednoj kombinaciji najsavremenijih otkrića nauke i najplemenitijih prirodnih supstanci.

 

pevonia